Dr. Oetker Monchoutaart Naturel

Op voorraad
SKU
1-50-110286
€ 3,95
Dr. Oetker Monchoutaart Naturel is te bestellen in veelvoud van 1

De Dr. Oetker Mounchoutaart met bodem is een heerlijke mix om zelf eenvoudig een Monchoutaart te maken. Deze lekker romige taart met een heerlijke kruimelbodem zal goed in de smaak vallen. Bij het serveren kan de Monxhooutaart gedecoreerd worden met vers fruit naar keuze!

  • Bak een heerlijke naturel monchoutaart met de Mix voor MonChoutaart met bodem van Dr. Oetker.
  • Voeg alleen monchou, slagroom, boter/margarine en water toe.
  • Inhoud: 385 g

Bereidingswijze: Verwerk de ingrediënten op kamertemperatuur. Plaats het bakpapier op de bodem van een springvorm met een diameter van ongeveer 24 cm. Smelt 60g boter in een pannetje, als dit helemaal gesmolten is haal je het pannetje van het vuur en roer je de inhoud van het zakje kruimelbodemmix erdoorheen. Bedek vervolgens gelijkmatig de bodem van de springvorm met het mengsel en druk dit met de bolle kant van een lepel aan. Doe 200g Monchou in een kom en mix dit met een mixer met garden 1 minuut op de hoogste stand glad. Vervolgens voeg je 100ml water en de taartmix toe en mix je dit op de middelste stand tot een egale massa. Daarna doe je 250ml opgeklopte slagroom in dek om en klop je het geheel in 1 ½ minuut op de middelste stand tot een luchtige massa. Verdeel het mengsel over de taartbodem en laat de taart minstens 2 uur opstijven in de koelkast. Voor het serveren decoreer je de Monchoutaart met vers fruit naar keuze!

Ingrediënten: suiker, glucosestroop (gedroogd), gelatine, cichoreivezel, plantaardige olie (palmpit, palm), emulgator: E472a, E471, voedingszuur: E330, melkeiwit (lactose), aroma, tarwebloem, suiker, plantaardige olie (palm, raapzaad), emulgator: E322 (zonnebloem), rijsmiddel: E500, E503, E450, zout.

Voor allergenen, zie de vetgedrukte ingrediënten.

Kan sporen bevatten van: gluten, ei.

De Dr. Oetker Mounchoutaart met bodem is een heerlijke mix om zelf eenvoudig een Monchoutaart te maken. Deze lekker romige taart met een heerlijke kruimelbodem zal goed in de smaak vallen. Bij het serveren kan de Monxhooutaart gedecoreerd worden met vers fruit naar keuze!

  • Bak een heerlijke naturel monchoutaart met de Mix voor MonChoutaart met bodem van Dr. Oetker.
  • Voeg alleen monchou, slagroom, boter/margarine en water toe.
  • Inhoud: 385 g

Bereidingswijze: Verwerk de ingrediënten op kamertemperatuur. Plaats het bakpapier op de bodem van een springvorm met een diameter van ongeveer 24 cm. Smelt 60g boter in een pannetje, als dit helemaal gesmolten is haal je het pannetje van het vuur en roer je de inhoud van het zakje kruimelbodemmix erdoorheen. Bedek vervolgens gelijkmatig de bodem van de springvorm met het mengsel en druk dit met de bolle kant van een lepel aan. Doe 200g Monchou in een kom en mix dit met een mixer met garden 1 minuut op de hoogste stand glad. Vervolgens voeg je 100ml water en de taartmix toe en mix je dit op de middelste stand tot een egale massa. Daarna doe je 250ml opgeklopte slagroom in dek om en klop je het geheel in 1 ½ minuut op de middelste stand tot een luchtige massa. Verdeel het mengsel over de taartbodem en laat de taart minstens 2 uur opstijven in de koelkast. Voor het serveren decoreer je de Monchoutaart met vers fruit naar keuze!

Ingrediënten: suiker, glucosestroop (gedroogd), gelatine, cichoreivezel, plantaardige olie (palmpit, palm), emulgator: E472a, E471, voedingszuur: E330, melkeiwit (lactose), aroma, tarwebloem, suiker, plantaardige olie (palm, raapzaad), emulgator: E322 (zonnebloem), rijsmiddel: E500, E503, E450, zout.

Voor allergenen, zie de vetgedrukte ingrediënten.

Kan sporen bevatten van: gluten, ei.

Meer informatie
SKU 1-50-110286
Brand Dr. Oetker
Soort baksel Bavarois- & Kwarktaart
EAN 8710466312624
View the nutritional values table